Nieuw Bordspel: Imhotep – Het Duel

Nieuw Imhotep het duel

Vanaf nu verkrijgbaar, Imhotep – Het Duel van White Goblin Games. In ‘Imhotep – Het Duel’ zijn de spelers het beroemde koningspaar Nefertiti en Achnaton. Ze zetten hun speelfiguren tactisch in om daarmee de meest waardevolle tegels op de zes schepen te bemachtigen. Stap voor stap bouwt iedere speler aan zijn vier monumenten om daarmee zoveel mogelijk overwinningspunten te verdienen en het duel in zijn voordeel te beslissen.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!