Binnenkort Verkrijgbaar: Stranger Things Monopoly

Binnenkort Verkrijgbaar: Stranger Things Monopoly

Stranger Things is de populaire hitserie van Netflix. Ook Hasbro weet dit en komt nu met een speciale Stranger Things editie van Monopoly.

De combinatie van Stranger Things en een bordspel is een logische, de personages uit de serie zijn tenslotte dol op (bord)spellen. Het artwork van het spel is mooi gedaan en past erg goed bij de jaren 80 vibe.

Voor de Stranger Things editie zijn er wat dingen veranderd. De pionnen zijn vervangen door items uit de serie zoals een cassettebandje en de dobbelsteen uit D&D. De straten zijn vervangen door schuilplaatsen en de kaarten zijn ook anders.

Hasbro heeft op een inventieve manier het concept van de Upside Down verwerkt. Door het trekken van de goede of verkeerde kaart kan het spel plots op zijn kop te komen staan en is niets meer wat het lijkt. Je speelt dus niet een gewone versie van Monopoly, maar een spel dat erop is gebaseerd.

Op het moment van schrijven kan je al bij Bol.com de Engelstalige versie van het spel kopen voor een prijs van € 37,79

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!