Nieuw – Gamegenic Essential Line

Nieuw – Gamegenic Essential Line

Vorig jaar lanceerde Gamegenic op maat gemaakte benodigdheden voor het kaartspel KeyForge. Vanaf vrijdag 20 maart brengt de studio haar opvolger op de markt: de Essential Line. Dit keer kunnen liefhebbers van meer dan één kaartspel uitkijken naar de benodigdheden van de jongste telg van de Asmodee groep.

We leven in een tijd waar ongekend veel bord- en kaartspellen beschikbaar zijn. Ze verdienen allemaal speciaal ontworpen accessoires om ze op de best mogelijke manier te ondersteunen en zo onze spelervaring te verrijken. Gamegenic bedient de Trading Card Game (TCG) gemeenschap al een tijdje met dergelijke accessoires. De Gamegenic’s social media kanalen en de voorverkoop op SPIEL’19 gaven al een spannend voorproefje voor de komende producten. Vanaf vrijdag 20 maart is de Essential Line verkrijgbaar bij de betere spellenspeciaalzaken of gespecialiseerde webshops. De accessoires uit de Essential Line zijn specifiek ontworpen en geoptimaliseerd voor TCG’s als Magic: The Gathering, Pokémon, Dragon Ball Super en nog veel meer.

Volgens de filosofie van Gamgegenic’s CEO Adrian Alonso wil de studio niet zomaar generieke accessoires op de markt brengen: “Met onze Essential productlijn leveren we doordachte spelbenodigdheden met unieke innovaties in elk product, variërend voor de casual tot de core spellen.”

De gehele lijn is uitgerust met unieke kenmerken, die een specifiek of zelfs meerdere doelen dienen. De premium deckbox-lijn is uitgerust met het ‘convertible’ systeem. Hiermee kunnen speler de flappen volledig verwijderen en netjes aan de onderkant of achterkant bevestigen. Dit betekent meer kostbare speelruimte op de speeltafel. Bovendien kunnen de flappen gemixt en gematched worden om zo individuele kleurencombinaties te creëren. Individuele boxen bevatten ook speciale verrassingen zoals bijvoorbeeld de Watchtower 100+. Met deze box neem je niet alleen je kaarten mee naar het spel, de geïntegreerde kaartenhouder zorgt voor een unieke praktische ervaring gedurende het spel.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!