Carcassonne

BRDGMZ Essentials
Volg Koop Spel
9

Geweldig

8.1

Gebruikers Gemiddelde

De 7 leukste bordspellen voor Valentijnsdag

De 7 leukste bordspellen voor Valentijnsdag

Februari is niet alleen de maand van regen en kou maar ook de maand van de liefde. Het is alweer bijna Valentijnsdag en dus moet je weer aan de bak om jouw liefde te bewijzen! De standaard bos rozen of het romantisch diner is echt niet origineel meer. Nee dit jaar moet je echt out-of-the-box denken, of nou ja, in dit geval moet je juist aan de doos denken, een speldoos wel te verstaan. Want wat is nou leuker dan samen met je geliefde een leuk spel spelen?! En natuurlijk laat je dan voor deze ene keer in het jaar de ander winnen. Maar met welk spel maak je nou de meeste indruk? BRDGMZ zocht het voor je uit!

Carcassonne

Carcassonne Speleigenschappen

Carcassonne heeft geen liefdesthema maar is wel erg leuk om samen met je geliefde te spelen. Probeer deze keer eens steden in de vorm van een hart te maken of maak de zoetsappige opmerking dat alle wegen naar jouw geliefde leiden, succes (bijna) verzekerd!


Kletspot – Lieveling

Speleigenschappen Kletspot Lieveling

Kletspot – Lieveling is ideaal voor liefdeskoppels. Deze decoratieve glazen Kletspot bevat meer dan 100 vragen die je aan je partner kunt stellen om elkaar nog beter te leren kennen. Leuk voor Kersverse stellen maar ook zeker voor mensen die al jaren een relatie hebben. Je zou dit spel ook kunnen gebruiken als synoniem voor je geliefde wanneer ze (te) veel praat.


Levensweg

Levensweg speleigenschappen

In Levensweg kies je je eigen geluk. Ga je wel of niet trouwen, wel of geen kinderen, probeer het allemaal uit in dit avontuurlijke spel. Net zoals in het echte leven (tenminste, als je Mario heet) verzamel je sterren, diegene die er als eerste 10 heeft verzameld is de winnaar. Al heb jij natuurlijk sowieso al de hoofdprijs in het leven gewonnen (namelijk je geliefde).


Love Letter

Love Letter Speloverzicht. Twee tot vier spelers. Speeltijd 20 minuten. Vanaf 10 jaar.

Een echt liefdesthema mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, en liefde is waar het allemaal om draait in Love Letter. Probeer in dit tactisch blufspelletje je liefdesbrief bij de prinses te krijgen. Dit vlotte kaartspel heeft eenvoudige spelregels en speel je met maar 16 kaarten, maar er zit toch meer diepgang in dan je zou vermoeden.


Set

Set speleigenschappen

Jullie zijn natuurlijk het perfecte setje en wat symboliseert dat nou beter dan dit spel met een zeer toepasselijke naam. In Set verzamel je setjes die bestaan uit drie kaarten, waarvan de variatie van de eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend. Een scherp oog is dus noodzakelijk om te winnen, al heb jij natuurlijk alleen maar oog voor jouw geliefde!


Sushi Go!

Sushi go speleigenschappen

De liefde van de man gaat door de maag, dus laat maar komen die AYCE sushi! In dit vlotte kaartspel Sushi Go! probeer je de beste combinaties van sushi gerechten te verzamelen en daarmee de meeste punten te scoren. Je houdt in dit spel de sushi niet allemaal voor jezelf, maar geeft ze door aan de ander, super romantisch dus. LET OP! De speelkaarten zijn NIET gemaakt van eetbaar karton.


Temptation Island

temptation island speleigenschappen

De ultieme test voor jullie (prille) relatie, Temptation Island. Dit spel is dan niet met z’n tweeën te spelen, maar kinky als jullie zijn schromen jullie niet om er tot 4 spelers extra bij te betrekken. Trek vervolgens alles uit de kast (giggity) om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!