Word Speldemonstrateur bij 999 Games

Word Speldemonstrateur bij 999 Games

Ben je gek van bordspellen? Kun je goed regels uitleggen en ben je niet verlegen aangelegd? Dan zoekt 999 Games jou als nieuw lid van het demo-team!


999 Games maakt al ruim 20 jaar gebruik van een demo-team. Dit team staat op evenementen en beurzen klaar om onze spellen te demonstreren. Als teamlid en het gezicht van 999 Games laat je geïnteresseerde bezoekers kennismaken met onze nieuwste spellen. Je geeft uitleg, treedt soms op als spelleider en geeft toelichting over onze nieuwste producten.

Door het groot aantal evenementen waar zij vertegenwoordigd zijn, zoekt 999 Games enthousiaste mensen om hun team te komen versterken.  Aangezien hun spellen onder te verdelen zijn in verschillende categorieën, zijn ze op zoek naar verschillende profielen aan teamleden.  Voor kinderspelen zoeken ze bijvoorbeeld iemand die goed met kinderen om kan gaan. Voor partyspellen zoeken ze een echte gangmaker en voor expertspellen iemand met ervaring met wat zwaardere spellen.

Als lid van het demo-team sta je op de leukste beurzen en evenementen van Nederland en/of België, met als vaste prik het jaarlijkse Spellenspektakel. Ook leer je zo de nieuwste spellen van 999 Games kennen. Je bent onderdeel van een gezellige groep spellengekken, die onder andere via WhatsApp en Facebook contact met elkaar houden. Je werkt op vrijwilligersbasis, maar we zullen je per demonstratiedag belonen met giftcards. Uiteraard ontvang je ook een reiskostenvergoeding indien je met het OV of eigen auto reist.

Heb je interesse om je aan te melden voor het demo-team? Vul dan dit formulier in! Ook kun je jezelf introduceren met een mail naar events@999games.nl, onder vermelding van “Demo-team”. 999 Games neemt dan contact met je op en wie weet sta jij binnenkort namens 999 Games op een spellenbeurs!

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!