Rovers van de Noordzee Write A Review

Rovers van de Noordzee

Koop Spel
9

Geweldig

7

Gebruikers Gemiddelde

Rovers van de Noordzee Write A Review


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Jouw mening over een spel

Spelreviews zijn bijzonder waardevol. Want wie weet immers beter hoe goed een spel is, dan een andere bordspeler?


Regels voor het schrijven van een goede review

  • Stel jezelf de vraag: "Zou ik deze informatie relevant en nuttig hebben gevonden om te lezen voordat ik het spel kocht?"
  • Beschrijf je ervaring met het spel. Reviews die niet over het spel gaan, maar over andere onderwerpen zoals prijs of levertijd, worden afgewezen.
  • Wees relevant en nuttig. Probeer in de toelichting uit te leggen welke factoren hebben bijgedragen aan je beoordeling van het spel.
  • Probeer feitelijk en volledig te zijn, maar wel kort en bondig te blijven. Een goede review geeft voldoende informatie zonder dat je te veel in details treedt.
  • Houd het netjes. Ook al ben je niet tevreden over het spel, let op je taalgebruik. Reviews die schadelijke content bevatten voor de reviewer, de lezer en/of voor BRDGMZ, zullen worden geweigerd of verwijderd. Voorbeelden zijn: schuttingtaal, aanstootgevende teksten of foto’s, privacygevoelige informatie van de reviewer, etc.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!