Winter is coming! Ken jij deze Game of Thrones spellen al?

Winter is coming! Ken jij deze Game of Thrones spellen al?

Het laatste seizoen van Game of Thrones is van start gegaan. BRDGMZ krijgt zelf geen genoeg van deze fantastische serie en heeft daarom voor jou een overzicht gemaakt van de leukste bordspellen rondom Game of Thrones.

Over Game of Thrones

Voor diegene die de afgelopen 8 jaar onder een steen heeft geleefd, Game of Thrones is een Amerikaanse fantasy-televisieserie die sinds 17 april 2011 uitgezonden wordt op de televisiezender HBO. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie Het lied van ijs en vuur van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin.

A Game of Thrones: Het Bordspel

A Game of Thrones: Het Bordspel is gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin uit de boekenserie A Song of Ice and Fire. Spelers nemen daarin de leiding over de grote Huizen van Westeros en starten een meedogenloos gevecht om de Iron Throne. Ga op in de prachtige sfeer uit A Song of Ice and Fire, maak gebruik van slimme planning en zet zorgvuldig je macht en diplomatie in om de Iron Throne zelf te bestijgen.

A Game of Thrones: Catan

Broederschap van de Wachters is gebaseerd op het klassieke spel Catan. In dit spel levert elk gebied in de Gift een van de vijf middelen: hout, baksteen, wol, graan en erts. De kale ijsvelden produceren echter niets. Je neemt de rol van een Broeder van de Nachtwacht op je en gebruikt deze middelen om je greep op het noorden te versterken door wegen, dorpen en burchten te bouwen. Verder kun je wachters voor je patrouille werven om de muur te bewaken of ontwikkelingskaarten kopen. Elk van deze acties brengt je meer macht en erkenning door het toekennen van overwinningspunten. De eerste speler die tien overwinningspunten behaalt, wint het spel en wordt de nieuwe Lord Commander van de Nachtwacht!

Risk Game of Thrones

Verover Westeros met deze Collectors Edition van Game of Thrones Risk! Gebaseerd op de succesvolle tv-serie en de boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Risk Game of Thrones Collectors Edition bevat 2 plattegronden (Westeros / Essos), meer dan 600 unieke speelstukken zoals legers van de diverse Huizen en 3 spelmodi (Skirmish, Dominion, World at War).

Monopoly Game of Thrones

Dit bordspel is de speciale Game of Thrones uitgave van Monopoly. Begeef je nu zelf in Westeros met alle bekende karakters uit de succesvolle tv-serie en de boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Het spel bevat onder andere 6 unieke speelstukken van kenmerkende elementen uit de serie.

Cluedo Game of Thrones

Het klassieke, mysterieuze raadselspel Cluedo geheel in stijl van Game of Thrones. Aan jou de taak om het mysterie op te lossen! Dit unieke spel bestaat uit een dubbelzijdig speelbord met aan de ene kant Meereen en aan de andere kant The Red Keep, met elk negen kamers zoals de Temple of the Graces, de Dragon Catacombs en natuurlijk de Throne Room. Er zijn in totaal twaalf verdachten, waaronder Daenerys Targaryen, Grey Worm en Jamie Lannister en wapens als de Crossbow, Poison Vial en Battle Axe.

What Do You Meme? Game of Thrones Photo Expansion Pack

Met deze zeer speciale Game of Thrones Photo Expension pack beschik je over memes van de zeer bekende serie Game of Thrones. Kun jij dit aan?

KENMERKEN:

  • Winter is hier!
  • Ons meest binge-waardige uitbreidingspakket ooit gemaakt
  • Je kans om Cersei, Jon Snow, Tyrion Lannister en al je favoriete karakters van Game of Thrones te onthouden
  • 75 fotokaarten worden toegevoegd aan het kernspel

* Vereist What Do You Meme? kernspel om te spelen

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!