Ticket to Ride Amsterdam

Volg Koop Spel
7

Goed

Nieuw Bordspel – Ticket to Ride: Amsterdam

Nieuw Bordspel – Ticket to Ride: Amsterdam

Nu verkrijgbaar: Ticket to Ride: Amsterdam van Days of Wonder. Ticket to Ride pronkt inmiddels bij menig Nederlands huishouden in de spellenkast en is het best verkochte bordspel van 2020 in Nederland. Hoe leuk is het dat de nieuwste editie van Ticket to Ride plaats vindt in Amsterdam. Vanaf vandaag is Ticket to Ride: Amsterdam, een snelle en nieuwe versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride, beschikbaar in de winkels.

Welkom in de 17e eeuw! Je bevindt je middenin de Gouden Eeuw. Amsterdam is het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld. Handelswaren vanuit de hele wereld worden opgeslagen in de havens, in scheepsruimen, in magazijnen en op de oevers van de talloze kanalen.

In dit snelle Ticket to Ride spel strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen in de bruisende straten van deze legendarische stad. Ticket to Ride: Amsterdam is zowel leuk voor beginnende als gevorderde spelers dankzij het eenvoudige spelverloop.

“Amsterdam volgt in het pad van Ticket to Ride New York en Londen. Deze keer heb je jouw kar volgeladen met specerijen, porselein en zijde om de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw te worden” aldus Alan R. Moon, ontwerper van Ticket to Ride.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!