Wat is het verschil tussen Ligretto Rood, Blauw en Groen

Ligretto

Koop Spel
6

Prima

6

Gebruikers Gemiddelde

Wat is het verschil tussen Ligretto Rood, Blauw en Groen

Wat is het verschil tussen Ligretto Rood, Blauw en Groen

Er zijn drie varianten van LigrettoRoodBlauw en Groen. De spellen zijn identiek aan elkaar, met uitzondering van de achterkant van de kaarten, deze zijn allemaal verschillend waardoor je de verschillende sets met elkaar kunt combineren om met nog meer mensen te kunnen spelen. Ben je van plan om met maximaal 4 mensen te spelen, dan maakt het niets uit welke van de drie varianten je hebt. Pas als je tussen de 5 en 12 mensen wilt spelen moet je opletten dat je niet dezelfde varianten combineert.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!