Nieuw Bordspel – Tiny Towns

Nieuw Bordspel – Tiny Towns

Nu verkrijgbaar: Tiny Towns van White Goblin Games. Je hebt er even op moeten wachten, in de VS is dit familiespel al een jaar verkrijgbaar, maar nu is er ook de Nederlandstalige versie.

In Tiny Towns Ben je de burgemeester van een klein stadje in het bos, waar de kleinere wezens van het bos een samenleving hebben gecreëerd die verborgen is voor roofdieren. Dit nieuwe land is klein en de middelen zijn schaars – je neemt wat je kunt krijgen en zegt nooit nee tegen grondstoffen.

Je stad bestaat uit een 4×4 speelbord met 16 bouwplaatsen, waarop je door middel van een bepaald patroon verschillende grondstofblokjes plaatst om gebouwen te bouwen. Voor elk gebouw krijg je op een andere manier overwinningspunten. Wanneer geen enkele speler meer grondstoffen kan plaatsen of gebouwen kan bouwen, eindigt het spel en worden bouwplaatsen zonder een gebouw -1 waard. De speler met de meeste overwinningspunten wint!

Bestel Tiny Towns op de website van White Goblin Games.

tiny towns spelmateriaal
Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!