KeyForge: Mass Mutation

Volg Koop Spel
9

Geweldig

9.9

Gebruikers Gemiddelde

Nieuw Kaartspel – KeyForge: Mass Mutation

Nieuw Kaartspel – KeyForge: Mass Mutation

Nu verkrijgbaar: KeyForge – Mass Mutation. De wereld van de Crucible wordt vervormd door constante wendingen in krachten, maar er komt een grote verandering aan – in tegenstelling tot alles wat we eerder hebben gezien. Er is een kluis geopend met mysterieuze donkere æmber die vreemde en onkenbare transformaties heeft veroorzaakt. Hoewel elk Huis moet beslissen om de duistere æmbermutaties te veroordelen of te omarmen, is één ding zeker: KeyForge zal nooit hetzelfde zijn!

Fantasy Flight Games en Asmodee kondigen met trots Mass Mutation aan, de vierde set Archon Decks voor KeyForge!

De KeyForge-kaartenpool groeit en breidt nog eens uit met Mass Mutation, waardoor je toegang krijgt tot miljarden en miljarden volledig unieke decks – decks met hun eigen strategieën en tactieken. Mass Mutation put uit een kaartenpool van 422 kaarten en brengt meer dan 250 gloednieuwe kaarten naar je kaartspellen, en met de introductie van donkere æmber is er een wildgroei aan mutanten. Je vindt vreemde nieuwe versies van bekende personages, enorme wezens die zich uitstrekken over meer dan één kaart en de triomfantelijke terugkeer van House Sanctum.

Net als bij eerdere sets van KeyForge, zijn er tal van manieren om het spel te betreden. Als je al aan het spelen bent, kun je gemakkelijk een assortiment van Mass Mutation Archon Decks kopen, elk met een kant-en-klaar uniek deck. Of, als je voor het eerst in het spel komt, bevat het Mass Mutation Deluxe Deck één kaartspel en tokens voor één speler, terwijl de starterset voor twee spelers twee kaartspellen, papieren speelmatten en tokens voor jou en je tegenstander bevat. Of je nu KeyForge speelt sinds de eerste dag, of het net je aandacht trekt, Mass Mutation is het perfecte moment om te beginnen.

Deel dit bericht
Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!