Geven en Nemen

Volg Koop Spel

Nieuw Dobbelspel – Geven en Nemen

Nieuw Dobbelspel – Geven en Nemen

Nu verkrijgbaar: Geven en Nemen van 999 Games. Geven & Nemen is een soort Roll & Write 2.0. Een meeslepend spel dat geluk en tactiek handig combineert en een must is voor liefhebbers van bijvoorbeeld Clever en Keer op Keer.

De spelers stellen hun “speelvel” in de loop van het spel door de koop van kaarten zelf samen. Verder zijn alle spelers voortdurend bij het spel betrokken. Want niet alleen de speler die dobbelt, mag resultaten op zijn kaarten invullen, maar ook alle andere spelers kunnen meedoen als hij opnieuw dobbelt. Dat betekent: je zult moeten geven en nemen!

geven en nemen spelmateriaal
Deel dit bericht
Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!