Ticket to Ride

Volg Koop Spel
8

Erg goed

8.2

Gebruikers Gemiddelde

Gratis uitbreiding – Ticket to Ride: Blijf Thuis

Een exclusieve nieuwe, gratis, print en play uitbreiding voor Ticket to Ride!

Gratis uitbreiding – Ticket to Ride: Blijf Thuis

Net zoals miljoenen andere spelers over de hele wereld, zit het team van Days of Wonder thuis gedurende de lockdown en proberen ze een manier te vinden om zichzelf te vermaken en niet zes maaltijden per dag te eten. Vanwege deze onverwachte situatie heeft het team aan dit zeer speciale project kunnen werken, zodat je plezier kunt hebben en de realiteit kunt ontwijken zonder je huis te verlaten!

Vandaag is Ticket to Ride: Blijf Thuis gratis verkrijgbaar. Een nieuwe en snelle print en play versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride

In deze versie neem je de rol aan van één van de vier gezinsleden, die zal strijden of soms samen zal moeten werken om de dagelijkse klusjes in het huis te voltooien wat gegarandeerd voor mooie familiemomenten rondom de spellentafel zal zorgen. Ga je eerst van je slaapkamer naar het bureau voor wat administratie, of neem je liever een omweg langs de koelkast en breng je wat tijd door op het balkon?

“Als uitgever van bordspellen zetten we ons in om mensen te helpen en plezier te hebben terwijl ze thuis blijven. We zijn meteen aan dit project begonnen met de start van de lockdown, waardoor ik de kans kreeg om thuis bezig te blijven dankzij het testen van deze uitbreiding.” Grapt Adrien Martinot, hoofd van het thuis-testen.

Om Ticket to Ride: Blijf Thuis thuis te kunnen spelen heb je een schaar, plakband en een versie van het Ticket to Ride basisspel nodig. Download het spel gratis via onderstaande button.

Ticket to Ride: Blijf Thuis is een uitbreiding voor 2 tot 4 spelers en een basis versie van Ticket to Ride is benodigd om de uitbreiding te kunnen spelen. Ticket to Ride, Ticket to Ride: Europe of Ticket to Ride: Germany hebben hiervoor de juiste spelonderdelen. Het spel duurt ongeveer 20 tot 40 minuten.

Deel dit bericht
Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!