Verwacht – De Dieren van Bakerstreet

Verwacht – De Dieren van Bakerstreet

DSV Games kondigt haar nieuwe titel aan: De Dieren van Baker Street. Een spannend, coöperatief detectivespel voor het hele gezin en voor vrienden. In De Dieren van Baker Street kruip je in de huid van Clay, Briar, Cherrywood en Calabash en probeer je de grootste mysteries op te lossen die Baker Street te bieden heeft. Extra fijn: door de tutorialzaak kun je bijna direct beginnen met spelen. Het spel wordt verwacht in kwartaal 3 van 2024.

Ontmoet personages, vind voorwerpen, verzamel informatie en puzzel samen om de mysteries te ontrafelen. In het spel kies je samen welke plek je gaat bezoeken. Op deze plekken vind je dierenkarakters waar je interactie mee hebt. Probeer waardevolle informatie te verzamelen waarmee je nieuwe aanwijzingen kunt ontdekken. Maar let op de tijd!

De Dieren van Baker Street is geschreven door de beroemde jeugdauteur, Clémentine Beauvais, en Sherlock-specialist Dave Neale. Het verhaal is lief, maar ook spannend, en het bevat onverwachte wendingen.

Pieter-Jan van Zwieten is Communications & Media Professional en founder van BRDGMZ. Naast zijn passie voor bordspellen en games is hij gek op foto- en videografie, geschiedenis, wetenschap en motorrijden.

Laat een Reactie Achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!