Code van Coppens: Het Proefkonijn

Code van Coppens: Het Proefkonijn

Koop Spel
7

Goed

Code van Coppens: Het Proefkonijn
Code van Coppens: Het Proefkonijn

Meesterbreinen Staf en Mathias Coppens hebben alweer een nieuwe uitdaging bedacht en deze keer kun jij de Code van Coppens zelf kraken! Ben je er klaar voor? Stap dan binnen in het huis van de professor. Maar let op, er is maar weinig tijd vooraleer je eindigt als zijn proefkonijn...

Ontdek de verschillende ruimtes in zijn huis (waaronder ook zijn privélabo, spannend!), gebruik de voorwerpen die je onderweg aantreft en ga op zoek naar de uitweg voor het te laat is. Doorheen het spel blijf je met je smartphone in contact staan met de broertjes Coppens. Zij zullen jouw antwoorden controleren en beslissen of je verder mag naar de volgende kamer. (En geen paniek, in uiterste nood helpen ze je graag met een kleine hint). Na het spel steek je bovendien nog heel wat op over de wetenschappelijke puzzels. Er zijn zelfs enkele leuke proefjes om thuis te proberen. Extra cool!

Soort spel:Aantal spelers:Speeltijd (min):Leeftijd:Taal:Uitgever:

Review

Lees Review

Afbeeldingen

Meer in deze serie

No items found.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!