Nemesis

Nemesis

Koop Spel
9

Geweldig

Nemesis
Nemesis

Als je Nemesis speelt, word je meegenomen naar het hart van de sciencefiction-survival-horror in al zijn terreur. Een soldaat schiet blindelings door een gang in een poging de opmars van de buitenaardse wezens te stoppen. Een wetenschapper haast zich om een oplossing te vinden in zijn geïmproviseerde laboratorium. Een verrader steelt op het allerlaatste moment de laatste ontsnappingscapsule. Indringers die je op het schip tegenkomt, reageren niet alleen op het geluid dat je maakt, maar evolueren ook naarmate de tijd verstrijkt. Hoe langer het spel duurt, hoe sterker ze worden. Tijdens het spel bestuur je een van de bemanningsleden met een unieke set vaardigheden, een persoonlijk kaartspel en individuele startuitrusting. Deze helden voorzien in al je basisbehoeften op het gebied van SF-horror. De wetenschapper is bijvoorbeeld geweldig met computers en onderzoek, maar zal het moeilijk hebben in de strijd. De soldaat daarentegen...

Nemesis is een semi-coöperatief spel waarin jij en je bemanningsleden moeten overleven op een schip dat besmet is met vijandige organismen. Om het spel te winnen, moet je een van de twee doelstellingen voltooien die je aan het begin van het spel hebt gekregen en heelhuids naar de aarde terugkeren. Je zult onderweg veel obstakels tegenkomen: zwermen indringers (de naam die de AI van het schip aan de buitenaardse organismen geeft), de slechte fysieke conditie van het schip, agenda's van je medespelers en soms gewoon een wreed lot.

De gameplay van Nemesis is ontworpen om vol climaxmomenten te zitten die je hopelijk de moeite waard zult vinden, zelfs als je beste plannen worden verpest en je personage een verschrikkelijk lot tegemoet gaat.

Soort spel:Aantal spelers:Speeltijd (min):Leeftijd:Taal:Uitgever:

Review

Lees Review

Afbeeldingen

downloads

Spelregels | Nemesis.pdf (English)
FAQ | Nemesis.pdf (English)

Meer in deze serie

No items found.

Lost Password

Meld je aan voor de BRDGMZ nieuwsbrief en ontvang elke maand een compact overzicht van de nieuwste spellen en reviews in je mailbox. Als abonnee blijf je gelijk ook op de hoogte van het laatste nieuws en exclusieve winacties!